Account manager België - Luxemburg

Onze Nederlandse opdrachtgever is al meer dan 40 jaar de specialist in de levering en plaatsing van veilige en geconditioneerde prefab betonnen behuizingen voor netwerken t.b.v. elektriciteit, gas, telecommunicatie en meet en regelsystemen voor bijvoorbeeld gemalen of het spoorwegnet.

Tevens is men ook in België succesvol actief en heeft men ondertussen al een mooi klantenbestand opgebouwd.

Voor de verdere uitbreiding in België en Luxemburg zijn wij dan op zoek naar een geschikte account manager.

 

 

Functieomschrijving

 

Op basis van de visie en strategie van het commercieel plan voor België/Luxemburg vertaal je deze naar concrete doelstellingen en zorg je voor de implementatie en uitvoering.

Voor je relaties ben je het aanspreekpunt en de gesprekspartner op niveau.

Je bezoekt bestaande klanten en bent vooral zeer actief in het genereren van nieuwe klanten.

Jouw doelgroep kun je o.a. vinden in de netbeheerders, energiebedrijven, installateurs, industrie en overheid. Je ontwikkelt haalbare plannen voor de commerciële activiteiten, waaronder het realiseren van de verkoopdoelen.

Je bent omzet- en budgetverantwoordelijk en rapporteert rechtstreeks aan de commercieel manager.

Profiel

  • Je beschikt over minimaal 3-4 jaar relevante werkervaring, affiniteit en/of ervaring met (elektro-) techniek en middenspanning heeft een sterke pré;

  • Je beheerst de vaardigheden voor acquisitie en relatiebeheer en weet nieuwe klanten aan  te binden.

  • Je werkt vanuit een home-office en je bent veel in het land onderweg.

  • Je beschikt over commercieel en projectmatig inzicht, brengt zaken in beweging en hebt gevoel voor organisatieverhoudingen. Je hebt een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen en je kunt snel en flexibel reageren op veranderende situaties. Je werkt doortastend en resultaatgericht. Door je enthousiasme weet je mensen te overtuigen en te binden.

  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse, Franse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Een zeer afwisselende en uitdagende functie binnen een bedrijf dat in volle expansie is.Je wordt goed ingewerkt en krijgt de ruimte om er een klinkend succes van te maken.

Hier tegenover staat een aantrekkelijk salaris met een bonusregeling op de behaalde omzet en een representatieve bedrijfswagen.