vacatures

                                Account manager Vlaanderen

Onze opdrachtgever is al meer dan 65 jaar de interieurspecialist en gordijnenfabrikant van Nederland.

Het bedrijf telt ondertussen 120 medewerkers en heeft vier showrooms in Nederland en een kantoor in Antwerpen. De gordijnencollectie heeft een brede collectie qua stijlen en prijsopbouw en wordt exclusief ontwikkeld en geproduceerd in het eigen atelier. Ze worden wereldwijd verkocht en men is marktleider in de Benelux.

Voor de ondersteuning de bestaande klanten,retailers  en voor de verdere uitbreiding  in de regio Vlaanderen zijn wij op zoek naar een account manager.

 

 

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het breed plaatsen van onze collectie decoratiestoffen bij de dealers in de regio Vlaanderen. Je houdt je bezig met relatiebeheer van onze huidige klanten en nieuwe klanten in de breedste zin van het woord. Je durft gevraagd en ongevraagd advies te geven aan de ondernemers, waarbij je een full service concept uitdraagt.

Je presenteert tweemaal per jaar onze nieuwe collectie aan jouw klanten. Je neemt ook het after sales traject voor je rekening.

Profiel

-Relevante ervaring in de sales met aantoonbare commerciële successen.

-Ervaring in de textielbranche of vergelijkbaar.

-Je denkt commercieel, analytisch en bent cijfermatig goed en je straalt passie en enthousiasme uit

-Je kan zelfstandig te werken en je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een proactief

  ingesteld.

-Kennis van MS Office en het werken met CRM systeem.

Aanbod

Een mooie kans om jouw ervaring als accountmanager in de interieur of fashion in te zetten en je verkoop kwaliteiten verder te ontwikkelen.

-Een afwisselende baan binnen een professioneel, internationaal georiënteerd bedrijf dat continu in ontwikkeling is en volop groeiambitie heeft.

-Naast een passend salaris bied men eveneens prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een winstdelingsregeling, personeelskorting op de gordijnen en accessoires., telefoon en een lease auto.

             Solliciteren

CV uploaden
Max bestandsgrootte 15MB